Ανοιχτή επιστολή του ιδιωτικού(ακόμη…) εκπαιδευτικού Διονύση Διακουμόπουλου

145733737912121015J5z2GXabc

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Αγαπητοί φίλοι/λες, συνάδελφοι/φισσες, σύντροφοι και συντρόφισσες,

images111τουλάχιστον σε αυτό τον ΑΓΩΝΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ που δίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ με τον τρόπο του – σας ενημερώνω ότι τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΗ 2013 έχει οριστεί η πρώτη δικάσιμος για την 1η ΜΗΝΥΣΗ που έχω υποβάλει εναντίον του εργοδότη μου κου Ιω. Τζούλη (κατά πάσα πιθανότητα μέσω της ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ που δίκαια τον παρέπεμψε στον Εισαγγελέα) σχετικά με τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ μας (μας έβαλε «με το έτσι θέλω» στο ενιαίο Μισθολόγιο του Δημοσίου ενώ είμαστε ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, έχουμε ΙΚΑ, νόμιμες απολύσεις κτλ.) από 1ης Αύγουστου του 2011 έως τις 15 Ιουνίου 2012 όπου υποτίθεται ότι έληξε, ακόμα και σύμφωνα με τις τελευταίες ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, και η δική μας ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Η Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ … ΑΣΧΕΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ έβγαλε πρόσφατα νέα Εγκύκλιο που επαναβεβαιώνει (μετά τις πολλαπλές που εκδόθηκαν πέρυσι) ότι ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ (όπως άλλωστε όλοι ισχυριζόμασταν, πιστεύαμε και προφανώς εξακολουθούμε να πιστεύουμε) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ 15η/6/2012!

Η πρώτη αυτή εκδίκαση (εάν βέβαια το δικαστήριο δε δεχτεί αναβολή…) της μήνυσής μου είναι η πρώτη από μια σωρεία μηνύσεων που έχω καταθέσει κατά των αφεντικών μου και η έκβασή της θα καθορίσει απολύτως ΕΑΝ, ΔΙΚΑΙΑ Η ΜΗ, ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ!

Εάν δε τύχει να συμβεί το δεύτερο (πράγμα που προφανώς απεύχομαι) έπεται μήνυση των εργοδοτών μου προς εμένα για ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ, την οποία εάν επίσης κερδίσουν, θα μπορούν θεωρητικά να μου απαιτήσουν νομίμως οτιδήποτε στη συνέχεια, από την επιστροφή της νόμιμης αποζημίωσης απόλυσης, μέχρι και επιπλέον χρήμα γιατί τότε υποτίθεται ότι θα έχει αποδειχθεί πως ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ (ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ) ΚΛΕΦΤΕΣ.

Επιπλέον, αυτή η αρνητική απόφαση σίγουρα θα αποτελέσει ένα νομικό πάτημα για να με καθαρίσουν πλήρως και επαγγελματικά, αφού με ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΙΝΤΡΙΓΚΑ και τη συνέργεια πρώην και νυν δημοσίων λειτουργών της εποπτεύουσας Διεύθυνση Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, έχουν παραπέμψει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ και στο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ώστε ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ (!)

Είναι προφανώς κατανοητή από όλους μας Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, όχι φυσικά μόνο προσωπικά για μένα, αλλά κυρίως γιατί ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Είναι οι συνάδελφοί/φισσές μας που την περσινή χρονιά ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ τη δίκαιη καταβολή των περικοπών που τους επιβλήθηκαν ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ από στενόμυαλους εργοδότες που νόμισαν ότι … η σωτηρία για τα σχολεία τους ήταν να περικόψουν παράνομα τα λεφτά των καθηγητών τους πληρώνοντάς όμως τα ίδια ποσά (αν όχι παραπάνω) σε ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ
δικηγόρους!

 Υπό τις προφανείς συνθήκες που ζούμε όλοι μας, η ανωτέρω έκθεση των γεγονότων με υποχρεώνει να ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ όσους από εσάς έχουν την πρακτική δυνατότητα και τη ΘΕΛΗΣΗ να παρακολουθήσουν (πάντα με την προϋπόθεση ότι τελικά θα γίνει) αυτή τη δίκη της 22/4/2013, υποσχόμενος σε όσους θελήσουν να προσέλθουν ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

   —————————–

   * Για τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ που στάθηκαν όρθιοι δίπλα μου με πάθος ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ από την αρχή αυτής της χρονιάς ΑΠΕΡΓΙΑ για αυτό το θέμα, προφανώς ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!

 Θέλω να πιστεύω ότι και η ΟΙΕΛΕ δε θα έχει αντίρρηση μετά από δικό μας αίτημα, ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ,
τουλάχιστον για εκείνη την ημέρα στα ιδιωτικά σχολεία της Αττικής, ώστε ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ που επιθυμούν να έρθουν στο
δικαστήριο για συμπαράσταση και όχι μόνο…

   ** Επιπλέον, είναι προφανές ότι, σε περίπτωση ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΜΟΥ, σχεδόν ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ για οποιοδήποτε άλλο συνάδελφο να διεκδικήσει και να πάρει ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ τα παρανόμως κομμένα λεφτά του.

   *** Όπως θα διαπιστώσετε όλοι από την τελευταία εγκύκλιο της Χρήστου και την επιστολή του Αρβανιτόπουλου είναι προφανές ότι υπό νορμάλ συνθήκες και με τη ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει ΔΙΑΧΥΤΗ, τους μάρτυρες που θα κατεβάσουμε και τη στήριξη των εξόχως έμπειρων και ικανότατων δικηγόρων μας ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ όποτε και να γίνει αυτό το δικαστήριο.

 Φιλοδοξούμε ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ώστε να δείξουμε σε όλους με κόσμιο τρόπο ότι ΑΚΟΜΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!

Εγώ τουλάχιστον και η παρέα μου, αν μη τι άλλο, έχουμε τη διάθεση ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!

   **** Όποιος συνάδελφος, φίλος, σύντροφος (ή …/φισσα, ../λη, …/φισσα) έχει  ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ σχετικά με την τεχνική οργάνωση εκείνης της μέρας, τον παρακαλώ και προσκαλώ να τη ρίξει σύντομα στο τραπέζι απαντώντας μου σε αυτό το e-mail.

Όλα θα ληφθούν υπόψη, Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!

   ***** ΕΙΡΗΝΗ, βλέπεις με τι κάθομαι και ασχολούμαι αντί να κάνω αυτό που πρέπει …

   ****** ΠΑΝΟ, ξέρεις εσύ ποιος, εσύ αλήθεια τι λες για όλα αυτά; – μετά και … από αυτό που συνέβη στον παλιό μας φίλο; ΚΡΙΜΑ!

   ******* Αν και προφανές, δεν μπορώ να μην ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ που ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ όλη αυτή τη φορτισμένη περίοδο, με όλους τους δυνατούς τρόπους και, μέσα στη γενική τάση ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ όλων των εργασιακών μας
δικαιωμάτων, τρόμου και απραξίας, ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Η ΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ!

   Θα τα πούμε ΕΚΕΙ!

   Διονύσης Διακουμόπουλος
   Ιδιωτικός (ακόμη…) Εκπαιδευτικός

Advertisements
Explore posts in the same categories: Ανακοινώσεις, Παιδεία

Ετικέτες: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: