Tλαξκάλα – Έτος VIII

gal_6616

Jorge Alaminos, Tλαξκάλα

Σήμερα, 21 Φεβρουαρίου 2013, το δίκτυό μας, το διεθνές δίκτυο μεταφραστών Tlaxcala και η ιστοσελίδα του γιορτάζουμε τα έβδομα γενέθλιά μας. Περνάμε λοιπόν στο όγδοο έτος της ύπαρξής μας. Τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα είναι αρκετά εντυπωσιακά: δημοσιεύσαμε περίπου 30.000 άρθρα και ντοκουμέντα (ταινίες, βίντεο, εικόνες, ήχο κλπ) σε 15 γλώσσες και δεχτήκαμε περίπου 4 εκατομμύρια επισκέψεις.

aut_20

Η δύναμή μας: η πλήρης ανεξαρτησία μας απέναντι σε κάθε οικονομική ή πολιτική εξουσία, το άνοιγμά μας σε όλα χωρίς εξαίρεση τα προοδευτικά ρεύματα, η οριζόντια λειτουργία μας.

Αδυναμίες μας: Δεν καταφέραμε , μέχρι στιγμής, να δημοσιεύσουμε όσες μεταφράσεις θα θέλαμε στα αραβικά, περσικά, τουρκικά, ελληνικά, ρωσικά και Ταμαζίχτ (Tamazight).

Τα όνειρά μας: Να καταφέρουμε να μεταφράσουμε από και προς τις σημαντικότερες γλώσσες της ανθρωπότητας, όπως κινεζικά, χίντι, Ουρντού, Μπενγκάλι, Μαλαισιακά-Ινδονησακά, Ιαπωνικά, σουαχίλι ή γκουαρανί και άλλες που είναι στρατηγικής σημασίας, όπως τα Εβραϊκά.

Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία με άτομα και ομάδες που μοιράζονται το όραμά μας για τις γλώσσες που αποτελούν γέφυρες για να ενώνουν και όχι τείχη που χωρίζουν.

Αρκεί να γράψετε στην ιστοσελίδα μας http://tlaxcala-int.org/contact.asp

 

http://tlaxcala-int.org/article.asp?reference=9256
 
Explore posts in the same categories: Ανακοινώσεις, Κόσμος

Σχολιάστε